Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Temmuz 2014 - 10:03 Yorum: 0

İHH aşevi tırından 750 kişiye iftar

ZONGULDAK (AA) - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfının aşevi tırı çevresinde kurulan iftar sofrasında yaklaşık 750 kişi oruç açtı."Ramazan Bereketi Yeryüzüne Yayılsın"...

İHH aşevi tırından 750 kişiye iftar

ZONGULDAK (AA) - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfının aşevi tırı çevresinde kurulan iftar sofrasında yaklaşık 750 kişi oruç açtı.

"Ramazan Bereketi Yeryüzüne Yayılsın" sloganıyla iftar bereketini ilden ile dolaştıran İHH aşevi tırının bu kez durağı Zonguldak oldu.

Kent merkezinde konuşlandırılan tırın çevresinde kurulan sofralarda yaklaşık 750 kişiye iftar verildi.

İHH Zonguldak Şubesi Başkanı İlyas Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tırın şu ana kadar 26 ili gezdiğini söyledi.

Yarın Eskişehir'de son iftarlarını vereceklerini ifade eden Yazıcı, "Amacımız kardeşliğin yeryüzünde yayılmasını sağlamak, ümmet ve sorumluluk bilinci oluşturmak, paylaştırmayı sağlamak ve toplumda bir farkındalık oluşturmaktır. Bunun için Zonguldak halkıyla beraber iftarımızı yaptık" diye konuştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber