Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 17:03 Yorum: 0

İHH "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" projesini tanıttı

AFYONKARAHİSAR (AA) - Sandıklı ilçesinde İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH),  "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" adlı projesini tanıttı.Sandıklı Halk Eğitimi Merkezi...

İHH 'Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var' projesini tanıttı

AFYONKARAHİSAR (AA) - Sandıklı ilçesinde İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH),  "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" adlı projesini tanıttı.

Sandıklı Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleşen tanıtıma, Sandıklı Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman, ilçedeki okulların müdürleri ve her okuldan temsili bir öğretmen ve bir öğrenci katıldı.

İHH’nin proje tanıtım toplantısında Afyonkarahisar İHH Şube Başkanı Ahmet Ertürk, İHH ve Afyonkarahisar İHH hakkında  bilgiler verdi.

Ertürk, son olarak "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" projesini detaylı bir şekilde ne olduğunu ve nasıl işlediğini aktardı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber