Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Ağustos 2016 - 09:43 Yorum: 0

İHH Nazilli’nin kıyafet yardımları devam ediyor

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Nazilli gönüllüleri tarafından devam eden kıyafet yardımları devam ediyor.

İHH Nazilli’nin kıyafet yardımları devam ediyor

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Nazilli gönüllüleri tarafından devam eden kıyafet yardımları devam ediyor. Kurban Bayramı öncesi Suriyelilerin yoğun yaşadığı mahallelerde yardım dağıtan İHH Gönüllüleri, muhtarlarlıklara da kolilerle yardım malzemeleri teslim ediyor.

İHH İnsani Yardım Vakfı Aydın İl Koordinatörü Nur Horsunlu, çocuk sahibi ailelere, bebek, çocuk ve yetişkinlere kıyafet dağıtımı yaptıklarını, çevre köy ve beldelerde de benzer çalışmaların yapılacağını söyledi. Hiçbir ayrım gözetmeksizin, ihtiyaç sahibi bütün vatandaşlara dağıtım yaptıklarını ifade eden Horsunlu, ihtiyaç sahibi ailelerin gıda, giysi ve diğer ihtiyaçlarını yılın 12 ayında temin edebilmek için uğraştıklarını belirtti. İstikrarlı bir organizasyon sağlayarak ihtiyaç sahibi ailelere düzenli şekilde yardım ulaştırmayı planladıklarını bildiren Horsunlu, "İhtiyaç sahibi aileler hakkında bilgi alma ve destek olmak isteyenler bize ulaşsınlar. Muhtarlar, mahallerinde oturan muhtaç ailelerle irtibata geçilebilmesi için 0539 563 98 14 numaralı cep telefonunu arayabilirler. "dedi.

MUHTARLIKLARA KIYAFET TESLİM EDİLECEK

Nazilli'de Kurban Bayramı öncesi harekete geçen İHH Gönüllüleri, toplanan kıyafet yardımlarını Suriye'den göç eden savaş mağdurlarına dağıtmaya devam ediyor. Son olarak Suriyeli ailelerin yoğun yaşadığı Yeşilyurt Mahallesi'nde çalışmalarına devam eden Gönüllüler, muhtarlık binası da çok sayıda yardım kolisi teslim etti. İhtiyaç sahiplerinin daha rahat bir şekilde yardım malzemelerine ulaşmaları için kolaylık sağlandığını belirten mahalle muhtarı İrfan Teyfur, yardım konusunda STK'lara diğer muhtarların da ulaşması gerektiğini vurguladı.

Öte yandan, İHH'nın Aydın genelinde Kurban Bayramı öncesinde kıyafet ve gıda yardımlarının devam edeceği öğrenildi.

İHH Nazilli’nin kıyafet yardımları devam ediyor

İHH Nazilli’nin kıyafet yardımları devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber