Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Mart 2015 - 11:48 Yorum: 0

İHH ve Cihannüma'dan Vali Su'ya ziyaret

ŞIRNAK (AA) - İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH) ile Cihannüma Derneği İl yöneticileri, Şırnak Valisi Ali İhsan Su'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Dernek yöneticilerini...

İHH ve Cihannüma'dan Vali Su'ya ziyaret

ŞIRNAK (AA) - İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH) ile Cihannüma Derneği İl yöneticileri, Şırnak Valisi Ali İhsan Su'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dernek yöneticilerini kabul eden Vali Su'ya, Şırnak İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği Başkanı Eyyüp Böçgün, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Böçgün, İHH'nın Silopi ve Uludere ilçelerinde bin 500 Yezidi'ye giysi ve ramazan ayında 150 aile kumanya yardımlarında yaptığını belirterek, ayrıca ildeki 57 yetime burs yardımında bulunduklarını söyledi.

Daha fazla yetim çocuğa ulaşmak için çalışma yaptıklarını dile getiren Böçgün, "17-18 Nisan'da düzenleyeceğimiz nat ve hat sergisinde elde edeceğimiz gelirle hedefimiz olan 500 yetime ulaşma noktasında önemli bir adım atmış olacağız" dedi. 

Vali Su ise, Böçgün'e derneğin çalışmaları dolayısıyla teşekkür ederek, İHH'nın yetimlerle ilgili çalışmalarının taktir ettiklerini ve her türlü yardıma hazır olduklarını ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber