Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mayıs 2016 - 17:08 Yorum: 0

İHH Yetimlerin Gönlünü Fethetti

İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) Karacabey Temsilciliği tarafından BURFAŞ Sosyal Tesisleri'nde verilen kahvaltıda, Karacabeyli yetim...

İHH Yetimlerin Gönlünü Fethetti

İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) Karacabey Temsilciliği tarafından BURFAŞ Sosyal Tesisleri'nde verilen kahvaltıda, Karacabeyli yetim çocuklar, aileleri ve sponsor aileler bir araya gelirken, programın sonunda yetim çocuklara bisiklet hediye edildi.

İHH Karacabey Temsilcisi Hüseyin Kahraman, toplam 137 yetim çocuğa baktıklarını belirtti. Kahraman, "Yetim Dayanışma Günleri" adı altında 1 Mart - 31 Mayıs tarihleri arasında çeşitli faaliyetler yaparak bir araya geldik. Bu kahvaltıyı da bu sebeple düzenledik. Karacabey'de ihtiyaçlarını giderdiğimiz 7 yetim çocuk, ailesi ve bunlara sponsor olan ailelerle bir araya geldik" diye konuştu.

Kahraman, bugüne kadar 14 yardım TIR'ını Suriye ve Bayır Bucak Türkmenlerine gönderdiklerini ifade ederek, "Ramazan ayında da 15. yardım TIR'ımızı göndermeyi hedefliyoruz. Karacabey İHH olarak, ihtiyaç görülen yerlerde 4 su kuyusu açtırdık. Kısmet olursa önümüzdeki günlerde 5. su kuyusunu açtıracağız. 100'ün üzerinde insanı katarak ameliyatı yaptırarak, sağlığına kavuşmasına yardımcı olduk. Geçtiğimiz Ramazan ayında da 200 kumanya dağıtarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Bu sene ise 300-400 civarında kumanya dağıtmayı planlıyoruz. 10 Ağustos-20 Ağustos arasında yetim çocuklarımızı Uludağ'a götüreceğiz. Bize bu kahvaltının yapılmasında sponsor olan Karacabey Belediyesi'ne, bisiklet temininde yardımcı olan Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne, sponsor ailelerimize, yetim çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Biz yetim çocuklarımızın maddi ve manevi her zaman yanındayız" dedi.

Kahvaltının sonunda, Karacabeyli 7 yetim çocuğa bisiklet hediye edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber