Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Haziran 2018 - 19:48 Yorum: 0

Ihlamur toplarken akıma kapılan vatandaş hayatını kaybetti

Giresun merkez Seldeğirmeni Mahallesi Yükselen Sokak'ta ıhlamur toplamak için ağaca çıkan 61 yaşındaki vatandaş, elektrik akımına kapılarak hayatını...

Ihlamur toplarken akıma kapılan vatandaş hayatını kaybetti

Giresun merkez Seldeğirmeni Mahallesi Yükselen Sokak'ta ıhlamur toplamak için ağaca çıkan 61 yaşındaki vatandaş, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, ıhlamur toplamak için ağaca çıkan Bekir Eker (61) çıktığı ağacının üstünden geçen yüksek gerilim hattına ait telleri fark edemedi. Ağacın tepesine kadar çıkan Eker, burada elektrik akımına kapılarak bulunduğu yerde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Eker'i cansız bedenini ise Giresun Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından ağaçtan indirdi. Eker'in cenazesi daha sonra Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber