Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 27 Ekim 2018 - 12:43 Yorum: 0

İhlas Koleji yüzmede İstanbul şampiyonu

İhlas Koleji'nin başarılı yüzücüsü Bera Kayra Sarıkaya, geçen sene olduğu gibi bu senede madalyaları toplamaya devam ediyor.

İhlas Koleji yüzmede İstanbul şampiyonu

İhlas Koleji'nin başarılı yüzücüsü Bera Kayra Sarıkaya, geçen sene olduğu gibi bu senede madalyaları toplamaya devam ediyor.

Özel Marmara Evleri İhlas Ortaokulu öğrencisi olan Bera Kayra Sarıkaya, Tozkoparan Yüzme Kompleksi'nde düzenlenen 11-12 Yaş İkinci Etap İkinci Vize Yarışları İstanbul Şampiyonası'nda 50 metre sırtüstünde tüm rakiplerini geride bırakarak İstanbul şampiyonu oldu.

Sarıkaya İstanbul şampiyonluğunun yanı sıra 50 metre kelebek, 100 metre sırtüstü ve 200 metre sırtüstü kategorilerinde de İstanbul ikinciliğine ulaştı.

Bu başarılarıyla 4A barajını geçen Sarıkaya, önümüzdeki dönemde Türkiye Şampiyonası'na da katılma hakkını kazandı.

Müsabakalardan sonra konuşan Sarıkaya, Türkiye Şampiyonası'nda başarılı olmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam edeceğini söyledi.

Öğrencilerinin farklı dallarda başarılar kazanmaya devam ettiğini vurgulayan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, Bera Kayra Sarıkaya'yı İstanbul şampiyonluğundan dolayı tebrik etti. YKS Türkiye birinciliği ve üniversite yerleştirme sınavlarında kazanılan derecelerle akademik olarak başarılı bir yıl geçirdiklerini ifade eden Yeltekin, "Okullarımızda öğrenim hayatına devam eden sporcularımız bizi sportif başarıları ile mutlu ediyorlar. Onları mezunlarımızdan Mete Gazoz gibi milli forma altında yarışırken ve başarılar elde ederken görmek en büyük temennimiz. Bu başarıya ulaşmaları için kendilerine her türlü desteği veriyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber