Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 27 Temmuz 2017 - 10:08 Yorum: 0

İhlas Vakfı 2017 kurban vekâlet bedellerini açıkladı

Yurt içi ve yurt dışında 43 yıldır yaptığı birçok hizmetin karşılığı olarak, Bakanlar Kurulu Kararı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın...

İhlas Vakfı 2017 kurban vekâlet bedellerini açıkladı

Yurt içi ve yurt dışında 43 yıldır yaptığı birçok hizmetin karşılığı olarak, Bakanlar Kurulu Kararı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile "Kamu Yararına Çalışan Vakıf" statüsü kazanan İhlas Vakfı, 2017 yılı kurban vekâlet bedellerini açıkladı.

"İnsanların hayırlısı, insanlara faydalı olandır" Hadis-i şerifi rehberliğinde, anne-babasına, vatanına ve milletine faydalı on binlerce genç yetiştiren İhlas Vakfı, 2017 yılı kurban vekâlet bedellerini ilan etti.

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Avukat Mehmet Okyay yaptığı açıklamada, "2017 yılı yurt içi kurban vekâlet bedeli 850 TL, yurt dışı kurban vekâlet bedeli ise 600 TL olarak belirlenmiştir" dedi. Okyay, hayırseverler tarafından bağışlanan kurban vekâletlerinin yurt içinde öğrenci yurtlarında barınan öğrencilere, yurt dışında ise Somali; Somaliland, Etiyopya, Kenya, Sudan, Uganda, Yemen, Moritanya, Fildişi, Cezayir, Gambiya, Afganistan, Hindistan, Bangladeş, Endonezya ve Malezya ile birlikte yaklaşık 20 ülkede dini vecibelere uygun bir biçimde kesilerek ihtiyaç sahibi Müslümanlara dağıtılacağını ifade etti.

İhlas Vakfı: "Kamu Yararına Çalışan Vakıf'

Kurulduğu 1975 yılından beri yurt içinde ve yurt dışında; vatanına ve milletine yaptığı hizmetlerden dolayı İhlas Vakfı'na, Bakanlar Kurulu kararı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile "Kamu Yararına Çalışan Vakıf" statüsü verildiğini belirten Avukat Mehmet Okyay, "Bu sorumluluk ile hayırseverlerin bağışladığı kurbanları en iyi şekilde değerlendireceğiz" dedi. Okyay, hayırseverlerin www.ihlasvakfi.org.tr adresinden online olarak ya da +90 212 451 49 00 nolu telefonu arayarak kurban vekaletlerini verebileceklerini söyledi.

İhlas Vakfı 2017 kurban vekâlet bedellerini açıkladı

İhlas Vakfı 2017 kurban vekâlet bedellerini açıkladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber