Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 16 Nisan 2019 - 11:48 Yorum: 0

İhracat başarı ödülü bir kez daha TEI’nin

İhracattaki başarısını geliştirerek sürdüren ve havacılık motorlarında bir dünya markası olan TEI, 2018 yılında gerçekleştirmiş olduğu 299 Milyon...

İhracat başarı ödülü bir kez daha TEI’nin

İhracattaki başarısını geliştirerek sürdüren ve havacılık motorlarında bir dünya markası olan TEI, 2018 yılında gerçekleştirmiş olduğu 299 Milyon dolarlık ihracat rakamı ile savunma ve havacılık alanında en çok ihracat yapan firmalar arasında 2.'lik ödülünü aldı.

Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçıları Birliği (SSI)'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi. Toplantının devamında, Savunma ve Havacılık Sanayisi 2018 Yılı Başarılı İhracatçılar Ödül Töreni düzenlenerek 2018 yılında en çok ihracat yapan firmalar ödüllendirildi.

Dünyadaki savunma ve havacılık şirketleri arasındaki yükselişini sürdüren, Türkiye'de uçak motoru parçası üretimi alanında ilk akla gelen lider şirket TEI - TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş., ihracatta elde ettiği rakamlarla savunma ve havacılık dalında TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayiinin ardından 2. oldu. Ödül, Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir ve SSI Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aral Aliş tarafından TEI Programlar Direktörü Ahmet Kain'e verildi.

Önceki yıllardaki başarısına bir yenisini daha ekleyerek 2018 yılında 299 milyon dolarlık ihracat gerçekleştiren TEI, sahip olduğu altyapı ve teknik kabiliyetle; yüksek teknolojili, kaliteli ürün ve hizmetler ile uluslararası alanda tanınan ve tercih edilen lider firma olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

İhracat başarı ödülü bir kez daha TEI’nin

İhracat başarı ödülü bir kez daha TEI’nin

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber