Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Ekim 2016 - 11:18 Yorum: 0

İhracata yönelik mikro eğitim projesinin web sayfası yenilendi

İhracatçı firmaların, devlet yardımlarından daha hızlı ve daha etkin bir şekilde faydalanmalarını sağlamak ve uygulamada karşılaştıkları sorunları...

İhracata yönelik mikro eğitim projesinin web sayfası yenilendi

İhracatçı firmaların, devlet yardımlarından daha hızlı ve daha etkin bir şekilde faydalanmalarını sağlamak ve uygulamada karşılaştıkları sorunları çözmek amacıyla Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) tarafından 2008 yılından beri yürütülmekte olan "Mikro Eğitim Projesi"nin web sayfası yenilendi.

Web sayfasının yeni tasarımında istenilen bilgiye kolay ulaşılması ve sadelik amaçlandı. Mikro Eğitim Projesi ve İhracatta Yönelik Devlet Yardımları hakkında ayrıntılı bilgiye "Mikro Eğitim" ağ adresi aracılığıyla ulaşılabileceğini belirten EİB Koordinatör Başkanı Ünlütürk, projenin ağ sayfasının alanında referans noktası olmaya devam ettiğini de vurguladı.

EİB Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk, Mikro Eğitim Projesi ile devlet yardımları konusunda ihracatçılarımızın karşılaştığı sorunları çözerek ve destek sürecini hızlandırarak firmaların hak ettiği desteği bir an önce almasını hedeflediklerini, proje kapsamında başlangıçtan bu yana on bini aşkın ihracatçı firma yetkilisine, personeline, dış ticaret öğrencisine ve öğretim görevlisine devlet yardımları hakkında eğitim verdiklerini söyledi.

Ünlütürk, Türkiye'nin 2023 yılında 500 milyar dolar ihracat hedefine ulaşmasında devlet teşviklerinin itici rol üstleneceğinin düşündüğünü bu hedefe ulaşmak için işbirliği içinde topyekun çalışma yürütülmesi gerektiğini belirterek sözlerini noktaladı.

İhracata yönelik mikro eğitim projesinin web sayfası yenilendi

İhracata yönelik mikro eğitim projesinin web sayfası yenilendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber