Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Haziran 2016 - 14:28 Yorum: 0

İhtiyaç Neredeyse Büyükşehir Orada

Orhangazi Meydanı'nda düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazi'deki altyapıya 50...

İhtiyaç Neredeyse Büyükşehir Orada

Orhangazi Meydanı'nda düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazi'deki altyapıya 50 milyon lira, yollara da 20 milyon lira, yatırım yapıldığını söyledi.

Ramazan ayının her akşamını farklı bir ilçede geçiren ve düzenlenen iftar yemeklerinde binlerce kişiyle aynı sofrada buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazi ilçe meydanında düzenlenen iftar programına da katıldı. Burada orucunu vatandaşlarla birlikte açan Başkan Altepe, bütünşehir uygulamasının ardından 17 ilçenin bin 70 mahallesine de hizmet götürmek için yoğun bir çaba içinde olduklarını hatırlattı. Orhangazi ilçe merkezini gerçek anlamda modern bir kent merkezine haline getirmek, kırsal kesimde üretimi desteklemek ve altyapının tümden yenilenmesine kadar her alanda faaliyet gösterdiklerini kaydeden Başkan Altepe, "İhtiyaç neredeyse biz oradayız. Orhangazi ilçe merkezinde altyapıyı büyük ölçüde tamamladık. Sebzeciliğin, meyveciliğin, zeytinciliğin desteklenmesi için destek veriyoruz. Sulanamayan tarlalar sulansın diye göletler yapıyoruz, sulama tesisleri yapıyoruz. Artık her alanda Büyükşehir Belediyesi var Orhangazi Belediyesi var" dedi.

Orhangazi ilçesinde 50 milyon liralık alt yapı yatırımı ve 20 milyon liralık da yollara yatırım yapıldığını kaydeden Başkan Altepe, "Dünyanın en kaliteli altyapısı Orhangazi'de yapılıyor. Temiz içme suyu hatları, yağmur suyu hatları ve kanalizasyon hatları yapıldı. Yağmur suyu hattı daha Avrupa'nın birçok şehrinde yok hele Amerika'da hiç yok. Orhangazi'ye meydan kazandırıyoruz. 12 milyon lira verdik Marmarabirlik tesislerini satın aldık. Olmaz deniliyordu, Büyükşehir o kadar parayı ödemez diyorlardı. Oldu şimdi meydan ve kültür merkezi yapılıyor. Orhangazi için helali hoş olsun. Yine kale tesislerinde onaylar bitmek üzere. Göl sahillerinde çalışmalarımız sürüyor. Gemiyi koyduk şimdi tadilatı yapıldı, geziye uygun hale getirildi. Bizim tek amacımız var sizin mutluluğunuz" diye konuştu.

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da bugüne kadar işin altyapı ve temel kısımlarıyla uğraşıldığını, artık şehri güzelleştirme, modernleştirme ve sosyal hayatı aktif hale getirme noktasındaki projeler birbirini takip edeceğini söyledi. Çağlayan, "Bizim sloganımız "Bursa Orhangazi'den başlar" diyedir. Büyükşehir Belediye Başkanımızın Orhangazi için duydukları hassasiyeti bundan sonraki süreçte de artan şekilde göreceğimize inanıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber