Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Eylül 2016 - 12:58 Yorum: 0

İkametini getiren öğrenciye ulaşımda indirim

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehir dışından gelen öğrencilere toplu taşıma hizmetinde indirim uygulanacağını söyledi.

İkametini getiren öğrenciye ulaşımda indirim

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehir dışından gelen öğrencilere toplu taşıma hizmetinde indirim uygulanacağını söyledi.

Süleyman Demirel Üniversitesi'nde (SDÜ) yeni akademik yıl başladı. Bu yıl SDÜ'de 90 binin üzerinde öğrencinin eğitim-öğretim yapacağı açıklandı. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da öğrencilere müjde verdi. Başkan Günaydın, eğitim için Isparta'ya gelen öğrencilerin ikametlerini, kaldıkları yurt, apart veya daireye almaları halinde otobüslere indirimli bineceklerini söyledi. Başkan Günaydın, "Adres değişikliği yaptıktan sonra yeni adresi bildirmek zaten kanuni bir zorunluluk ve bildirmeyenler için cezası var. Ancak, biz öğrencilerimize bir nebze de olsa katkıda bulunmak için Özel Halk Otobüslerimiz ile de görüşerek, ikametini Isparta'ya alan öğrencilerimize otobüslerde indirimli biniş sağlayacağız. İkametini Isparta'ya alan öğrencilerimiz otobüslere 1 TL'den binecekler. Almayanlar ise 1.40 kuruştan biniş yapacaklar. Bunun da haricinde; bugün sıfırdan otobüs kartı çıkartmanın maliyeti 7,5 TL. Biz ikametini getiren öğrencilerimizden bu kart parasını da almayacağız. Öğrencilerimiz hem kart maliyeti ödememek hem de otobüslerimize indirimli binmek için bir an evvel ikametlerini ilimize alsınlar" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber