Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Temmuz 2016 - 16:13 Yorum: 0

İki mahalle arasına terfi hattı çekiliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula'da Şehitlioğlu Mahallesine yetersiz gelen suyu artırmak...

İki mahalle arasına terfi hattı çekiliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula'da Şehitlioğlu Mahallesine yetersiz gelen suyu artırmak için terfi hattı döşüyor. Sarnıç Mahallesi'nden Şehitlioğlu Mahallesine döşenecek terfi hattı ile su problemi de ortadan kalkmış olacak.

MASKİ Genel Müdürlüğü, 17 ilçede vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak yönünde adımlar atıyor. MASKİ ekipleri, Kula'nın Sarnıç Mahallesi'nden Şehitlioğlu Mahallesine terfi hattı ile bağlantı yapıyor. Bu sayede Şehitlioğlu'nun su ihtiyacı karşılanmış olacak. Sarnıç Mahallesinden, Şehitlioğlu Mahallesine çekilmeye başlanan hattın toplam uzunluğu 2 bin 800 metre. MASKİ ekipleri hattın bin 400 metresini döşedi. Başlatılan çalışmaların kısa bir süre içerinde bitilmesi planlanıyor.

"Su seviyelerini artırıyoruz"

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, il genelinde su ihtiyacı duyulan mahallelerde idare olarak çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Havalar mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Bir yandan da tarımsal sulamalar su seviyesinde azalmalara sebebiyet veriyor. Kula'da başlattığımız çalışmalarda, Şehitlioğlu Mahallesinin su ihtiyacını gidermek için Sarnıç Mahallesinde bulunan depodan terfi hattıyla bağlantı yapacak. Sistemin devreye alınması ile birlikte mahallemizin su ihtiyacı giderilmiş olacak" dedi.

İki mahalle arasına terfi hattı çekiliyor

İki mahalle arasına terfi hattı çekiliyor

İki mahalle arasına terfi hattı çekiliyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber