Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 31 Temmuz 2016 - 12:18 Yorum: 0

İkinci el otomobilde yüksek fiyat eleştirisi

Zonguldak'ta hafta sonu açılan ikinci el otomobil pazarında vatandaşlar fiyatların yüksek olmasını eleştirdi.

İkinci el otomobilde yüksek fiyat eleştirisi

Zonguldak'ta hafta sonu açılan ikinci el otomobil pazarında vatandaşlar fiyatların yüksek olmasını eleştirdi.

Acılık Caddesi üzerinde bulunan sanayi sitesinde kurulan ikinci el otomobil pazarında satılık araçlar görücüye çıkıyor. 1990 model ila 2016 model arasındaki çeşitli araçlar yeni sahiplerini bekliyor. Otomobil pazarını gezen vatandaşlar ise fiyatların yüksek olmasını eleştiriyor.

Otomobil pazarındaki fiyatların yüksek olmasından dolayı Karabük ve Ankara'ya da gitmeyi düşündüğünü söyleyen Muhammet Çakal, "Bugün araba pazarındayım, araba bakmaya geldim. Fiyatlar çok yüksek. Mecburen bekliyoruz. Arabaya ihtiyacımız var, fiyatlar yüksek olduğu için alamayız. Başka otomobil pazarlarına da gideceğim. Araştıracağım. Piyasayı insanlar kendileri yükseltiyor. 6 bin liralık arabaya ufak tefek masraf yapıyor. 10 bin liradan satmaya kalkıyor. Bu arabayı kim alır? Tabii alıcılar da oluyor ama herkes piyasayı kendisi yükseltiyor. Mecbur şimdi ya Karabük'e ya da Ankara'ya araba aramaya gideceğiz. Ankara'da ucuz diyorlar ama bakacağız" diye konuştu.

Otomobil satıcıları ise fiyatların piyasa değerinde olduğunu ifade ettiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber