Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:19 Eskrimci Doruk Erolçevik: “Şampiyon olmak çok değişik bir duygu”18:13 Geleceğin teknoloji liderleri TEKNO-SEL’de ödüllerini aldı18:12 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan’ı resmi törenle karşıl...18:07 İran: "İsrail, tehditlerine devam ederse nükleer programda değişikliğe gide...18:07 Vali Aslan “Milletimizin iradesi ile yetki aldınız”18:07 Vali Taşolar: “Çankırı’da hiç bir sokak kabadayısının gezmesine müsaade etm...18:05 Yayanın tırın altında kaldığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı18:00 Keşan’da trafik denetimlerinde 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi17:59 Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtaran öğretmen: "İkimiz de rahat ne...17:57 Konya’da iki araç çarpıştı: 1 yaralı17:56 Direksiyon hakimiyetini kaybedip direğe çarptı: 1 ölü, 2 yaralı17:56 Başkan Şerifoğulları Elazığspor’un antrenmanına çıktı17:52 Boğazına cisim kaçan öğrenci Heimlich manevrası ile kurtarıldı17:51 Van İnşaat Yapı Dekorasyon ve Emlak Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı17:51 Antalya’da banka çalışanının zimmetine 205 milyon TL geçirme olayına 8 tutu...17:50 Pamuk Geçidi şehidi 4 astsubay anıldı17:49 Samsun’da fırtına hayatı olumsuz etkiledi17:42 Başkan Büyükkılıç’tan çiftçiye 18 milyon TL’lik 300 ton nohut tohumu desteğ...17:41 Türkiye Maden Suyu Üreticileri Derneği’nden (MASUDER) maden suyu açıklaması17:39 2 çocuğun öldüğü ATV kazasında alkol iddiası
Asayiş 23 Ağustos 2017 - 09:38 Yorum: 0

İkiz çocuklarını kullanan dilenci kadının ekip arkadaşı kameraya saldırdı

Fatih'te bir parkın önünde dilenen kadın, ikiz çocukları kullanarak yoldan geçen vatandaşlara duygu sömürüsü yaptı.

İkiz çocuklarını kullanan dilenci kadının ekip arkadaşı kameraya saldırdı

Fatih'te bir parkın önünde dilenen kadın, ikiz çocukları kullanarak yoldan geçen vatandaşlara duygu sömürüsü yaptı. Görüntülendiğini fark edince çocukların ve kendi yüzünü kapatan dilenci kadının ekip arkadaşı ise kameraya saldırdı.

Fatih'te bir parkın önünde yere yatırdığı çocukları beyaz örtüyle saran kadın dilenci, yoldan geçen vatandaşlara duygu sömürüsü yaptı. Dilenci kadın beyaz bezlere sardığı çocukların üzerine bir de boş biberon koyarak önünden geçen turistlerin ilgisini çekmeye çalıştı. Ara ara ağlamaklı bir hale bürünen dilenci kadın, kameraları görünce hem kendi yüzünü hem de önüne yatırdığı çocukların yüzünü kapattı. Birlikte dilendiği bir başka kadın ise kendisini görüntüleyen kameraya saldırdı. Bir süre dilenmeye devam eden kadın daha sonra hiçbir şey olmamış gibi çocukları kaldırıp bulunduğu noktadan uzaklaştı. Yine Fatih'te işlek bir cadde üzerinde dilenen bir başka kadın ise ağzına maske taktığı bir erkek çocuğu önüne yatırarak dilendi. Yoldan geçen vatandaşlardan para dilenen kadın bir süre sonra çocuğu yattığı yerden kaldırıp yer değiştirdi. Yer değiştiren kadın dilenci kameraya aldırış etmeden dilenmeye devam etti.

"Çocukları öldü zannettim"

Dilenci kadına bir miktar para veren bir vatandaş, "Ben çocukları ölü zannettim, çocukları ölü gibi yatırarak dileniyor. Turistler de para verdiler dilenciye. Dilenmek bence suç" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber