Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 11:13 Yorum: 0

İkizlerden, Başkan Uysal’a Bağlama Teşekkürü

'Müzik asla eskimez" sloganıyla başlatılan projeyle bağlama hayalleri gerçek olan Elmalı Tekke Köyü'nden İbrahim Can ve Cemal Özel adlı ikizler, Muratpaşa...

İkizlerden, Başkan Uysal’a Bağlama Teşekkürü

'Müzik asla eskimez" sloganıyla başlatılan projeyle bağlama hayalleri gerçek olan Elmalı Tekke Köyü'nden İbrahim Can ve Cemal Özel adlı ikizler, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a teşekkür etti.

Muratpaşa Belediyesi'nce başlatılan "Müzik Asla Eskimez" kampanyası, çocukların hayallerini gerçekleştiriyor. Elmalı Tekke Köyü Abdal Musa Ortaokulu'na devam eden 13 yaşındaki ikizler İbrahim Can ve Cemal Özel'in bağlama sahibi olma ve öğrenme hayali, Muratpaşa Belediyesi'nin "Müzik Asla Eskimez" projesiyle gerçek oldu.

BAŞKAN UYSAL'I BEKLEDİLER

İbrahim Can ve Cemal Özel adlı ikizler, Abdal Musa Anma etkinliklerine katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın gelişini bekleyerek, teşekkür etti. İkizler, bağlama derslerine başladıklarını belirterek, Başkan Uysal'a teşekkür etti. Başkan Uysal; İbrahim Can ve Cemal Özel adlı ikizlerden, sanat ve müzikten kopmamalarını istedi.

PROJEYE NASIL DESTEK VEREBİLİRSİNİZ?

Muratpaşa Belediyesi'nin "Müzik Asla Eskimez" kampanyasına destek vermek isteyen vatandaşlar; 444 80 07 numaralı Turunç Masa hattından bilgi alabilir. Vatandaşlar; bağışlanacak enstrümanı Turunç Masa'ya veya Muratpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'ne teslim edilebilir.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber