Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 23 Şubat 2022 - 18:13 Yorum: 0

İklim Şurası üçüncü gününde de farklı oturumlarla devam etti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Konya'da düzenlenen İklim Şurası, üçüncü gününde de 7 komisyonun üçer oturumu ve...

İklim Şurası üçüncü gününde de farklı oturumlarla devam etti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Konya'da düzenlenen İklim Şurası, üçüncü gününde de 7 komisyonun üçer oturumu ve günlük değerlendirme toplantısıyla devam etti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen, 21 Şubat'ta başlayan ilk İklim Şurası, üçüncü gününde de 7 komisyonun üçer oturumu ve günlük değerlendirme toplantısı ile devam etti. Alanında uzman akademisyenler, iş insanları, STK ve birçok kurum temsilcisinin yer aldığı komisyon toplantılarında Sera Gazı Azaltım, Bilim ve Teknoloji, Yeşil Finansman ve Karbon Fiyatlama, İklim Değişikliğine Uyum, Yerel Yönetimler, Göç, Adil Geçiş ve Diğer Sosyal Politikalar konuları üzerinde tartışmalar yapıldı. Gün sonunda ise yapılan toplantıların değerlendirme raporları alındı.

İklim Şurası'nın çıktıları Türkiye'nin iklim değişikliği mücadelesindeki yolu belirleyecek

İklim Şurası sona erdiğinde Şura kapsamında yapılan Komisyon Toplantıları, panellerin ve diğer çalışmaların çıktıları, Türkiye'nin iklim değişikliğiyle mücadele noktasında önemli bir rol oynayacak. İklim Şurası'nın dördüncü günü olan yarın da Yuvarlak Masa toplantıları düzenlenecek ve toplantılara bürokrat düzeyinde katılımlar gerçekleştirilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber