Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 31 Mayıs 2016 - 09:38 Yorum: 0

İKÜ’de Üniversite Adayı Öğrencilere Motivasyon Kampı

İstanbul Kültür Üniversitesi'nin sosyal sorumluluk projesi "Doğru Tercih" Platformu, "Motivasyon Kampı" etkinlikleri kapsamında 15 günlük eğitim seminerleri...

İKÜ’de Üniversite Adayı Öğrencilere Motivasyon Kampı

İstanbul Kültür Üniversitesi'nin sosyal sorumluluk projesi "Doğru Tercih" Platformu, "Motivasyon Kampı" etkinlikleri kapsamında 15 günlük eğitim seminerleri düzenliyor.

Türkiye genelinde üniversite adayı öğrencilerle buluşarak, gençlerin kendi kişisel özelliklerine ve yeteneklerine uygun, sevebilecekleri, doğru meslekleri seçmeleri amacıyla birbirinden farklı çalışmalar yürüten İstanbul Kültür Üniversitesi'nin (İKÜ) sosyal sorumluluk projesi Doğru Tercih Platformu ekibi, gençlerin daha başarılı olabilmeleri için şu dönemde ihtiyaç duydukları tek şeyin "motivasyon" olduğu düşüncesinden yola çıkarak İKÜ Ataköy Yerleşkesi'nde 15 günlük bir motivasyon kampı düzenliyor.

AMAÇ ÖĞRENCİLERİN SINAV BAŞARISINI ARTIRMAK

Üniversite adayı öğrencilerin meslek seçimi konusunda doğru tercih yapmalarını amaçlayan ve hem İstanbul'da hem de Türkiye genelinde bir araya gelerek çeşitli eğitim seminerleri düzenleyen Doğru Tercih ekibi, gençlerle bu kez İKÜ'de düzenledikleri "LYS Öncesi Motivasyon Kampı'nda buluşuyor. Doğru Tercih ekibi eğlenceli ve öğretici programlarıyla gençleri sınav stresinden uzaklaştırırken, sınav başarılarını arttırmayı ve kişisel gelişimlerine destek olmayı amaçlıyor.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Motivasyon kampı kapsamında "Kültür'lü Meslek Akademisi" eğitimlerinde öğrenciler, merak ettikleri bölümler ile ilgili örnek derslere girerek bölümler konusunda daha detaylı bilgilere sahip oluyor. "STA Akademi" eğitimleriyle gelecekte sahip olacakları meslekleri deneyimlerken, yetkinlik bazlı eğitimlerle de kişisel gelişimlerine katkı sağlayan öğrenciler, tüm bu eğitimlerin yanında "A Capella Ses Atölyesi', "Cupcake Atölyesi', "Seviyorsan Git Konuş Bence: Aşk Atölyesi', "Drama Atölyesi', "Seramik Atölyesi', "Gece ve Gündüz Gökyüzü Gözlemleri" ile "Türkçe-Yabancı Pop Konseri" gibi etkinlikler eşliğinde eğlenceli vakit geçiriyor.

Mayıs ayının son haftası başlayan ve 11-12 Haziran'da son bulacak olan "LYS Öncesi Motivasyon Kampı'na kayıtlar devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber