Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ekim 2019 - 17:23 Yorum: 0

İl Emniyet Müdürü Ekici’den Rektör Aldemir’e ziyaret

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Suat Ekici geçtiğimiz günlerde kendisine tebrik ziyaretinde bulunan Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ)...

İl Emniyet Müdürü Ekici’den Rektör Aldemir’e ziyaret

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Suat Ekici geçtiğimiz günlerde kendisine tebrik ziyaretinde bulunan Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir'e, iade-i ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, ADÜ ve Aydın'ın gelişimi için kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde yürütülen çalışmaları önemsediklerini belirtti. Rektör Aldemir, "Göreve geldiğimiz günden bu yana toplumla entegre olarak kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla ortaklaşa yürüteceğimiz projeler üzerine yoğunlaştık. Öğrencilerimizin de toplumla uyum içinde eğitimlerini sürdürebilmesi için İl Emniyet Müdürlüğüyle Üniversitemizin uyumlu çalışmaları devam ediyor. Emniyet teşkilatıyla iş birliğimiz güçlenerek devam edecek" dedi.

Rektör Aldemir, Aydın Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici'ye yeni görevinde başarılar diledi.

İl Emniyet Müdürü Ekici’den Rektör Aldemir’e ziyaret

İl Emniyet Müdürü Ekici’den Rektör Aldemir’e ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber