Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 28 Haziran 2022 - 17:33 Yorum: 0

İl güvenlik toplantısı Sungurlu’da yapıldı

Çorum İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Merkezi Toplantısı Vali Mustafa Çiftçi başkanlığında Sungurlu'da gerçekleşti.

İl güvenlik toplantısı Sungurlu’da yapıldı

Çorum İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Merkezi Toplantısı Vali Mustafa Çiftçi başkanlığında Sungurlu'da gerçekleşti.

Toplantıya Sungurlu Kaymakamı Fatih Görmüş'ün yanı sıra diğer ilçelerin kaymakamları, ilgili kurumların il müdürleri katıldı. Toplantıda ilçeler ve il genelindeki gelişmeler ile yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

'Vali Çiftçi ilçede incelemelerde bulundu'

İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Merkezi Toplantısı için Sungurlu'ya gelen Vali Çiftçi, beraberindeki heyetle birlikte ilçede yapımı devam eden spor yatırımlarını inceledi.

Öğretmenevi'nde verilen öğle yemeğinin ardından Ticaret Borsası'nda düzenlenen İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Merkezi Toplantısı'na katılan Vali Çiftçi, daha sonra Fen Lisesi ve Şehit Ali Alıtkan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde yapımı devam eden spor yatırımlarını inceledi.

Daha sonra Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaret eden Vali Çiftçi, stadyumda yapımı devam eden soyunma odalarının inşaatını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Spor yapan gençlerle teker teker ilgilenen Vali Çiftçi, son olarak Sungurlu Adliyesi'ni ziyaret etti. Vali Çiftçi, Ağır Ceza Başkanı ve Cumhuriyet Başsavcısı ile bir süre görüştükten sonra ilçeden ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber