Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Temmuz 2022 - 10:24 Yorum: 0

İl hayvanları koruma kurulu toplantısı yapıldı

2022 yılı I. dönem İl Hayvanları Koruma Kurulu; Kayseri Valiliği Toplantı salonunda Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç Başkanlığında ilgili kurum...

İl hayvanları koruma kurulu toplantısı yapıldı

2022 yılı I. dönem İl Hayvanları Koruma Kurulu; Kayseri Valiliği Toplantı salonunda Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç Başkanlığında ilgili kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katılımıyla toplandı.

Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü koordinasyonuyla gerçekleştirilen toplantıda ilgili gündem maddeleri değerlendirildi. Gündem maddeleri arasında yer alan kedi, köpek ve gelinciklerin kimliklendirilmesi, kayıt altına alınması ve konuyla ilgili olarak kurum ve kuruluşların sosyal medya hesapları, internet siteleri gibi platformlarda bilgilendirme çalışmalarının yapılması; 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu çerçevesinde; büyükşehir belediyeleri, il belediyeleri, nüfusu yirmi beş bini aşan büyükşehir ilçe belediyeleri ile diğer belediyeler, sahipsiz veya güçten düşmüş ya da tehlike arz eden hayvanların korunması ve bakımının sağlanması amacıyla hayvan bakımevleri kurar hükmünce ilgili belediyelerin bakımevi çalışmalarına başlaması; konu ile ilgili olarak 112 Acil Çağrı Merkezi personelinin, sivil toplum kuruluşlarının ilgili personellerinin ve görevli belediye personellerinin eğitilmesi konuları karara bağlandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber