Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 25 Şubat 2022 - 15:33 Yorum: 0

İl İnsan Hakları Kurulu yapılan başvuruları değerlendirdi

Afyonkarahisar İl İnsan Hakları Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda insan hakları konusunda vatandaşların yaptığı başvurular değerlendirildi.

İl İnsan Hakları Kurulu yapılan başvuruları değerlendirdi

Afyonkarahisar İl İnsan Hakları Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda insan hakları konusunda vatandaşların yaptığı başvurular değerlendirildi.

Afyonkarahisar Valiliği Hukuk İşleri Müdürlüğü tarafından sekretarya hizmetleri yürütülen İl İnsan Hakları Kurulu toplantısı Vali Yardımcısı Ömer Tekeş başkanlığında yapıldı. Toplantıda kentin muhtelif yerlerine konulan insan hakları başvuru kutularına vatandaşlar tarafından yapılan müracaat ve şikâyetler değerlendirilerek çözüm odaklı kararlar alındı. Toplantıda ayrıca İl İnsan Hakları Kurulu, konusu itibari ile insan hakları ihlaline girmeyen genel olarak Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) kanalı ile müracaat edilmesi gereken, vatandaşların hizmet aldıkları kamu kurum ve kuruluşları hakkında başvuru kutularına bırakılan müracaat ve şikâyetler de değerlendirildi. Yapılan başvurular konularına göre tasnif edilerek gerekli çözümlerin bulunması ve vatandaş mağduriyetlerinin giderilmesi talebi ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına iletildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber