Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Ekim 2016 - 12:58 Yorum: 0

İl İstihdam Kurulu 4. Olağan toplantısı yapıldı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2016 Yılı 4. Olağan toplantısı Valisi Necati Şentürk başkanlığında İş-kur toplantı salonunda yapıldı.

İl İstihdam Kurulu 4. Olağan toplantısı yapıldı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2016 Yılı 4. Olağan toplantısı Valisi Necati Şentürk başkanlığında İş-kur toplantı salonunda yapıldı.

Kamu kurumları yöneticilerinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Necati Şentürk, işsizliği önlemek adına etkili kararların alınacağını söyledi.

Toplantıda, bir sonraki İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantı tarihinin belirlenmesi, İl düzeyinde mevcut işletmelerin istihdamla ilgili problemlerinin tespiti,istihdamın korunması,işsizliğin önlenmesi için alınabilecek tedbirlerin belirlenmesi amacıyla İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu üyelerinin görüş ve önerilerin alınması İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Kırşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde "İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği Alanı itfaiyecilik ve Yangın Güvenliği Dalı" açılması denetim kurulu tarafından hazırlanan denetim raporlarının Kırşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü tarafından kurula sunulması ve denetim sonuçları hakkında kurul üyelerine bilgi verilmesi, 2016/3.İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısında alınan kararlar gereği yürütme kurulunca oluşturulan eylem planlarının kurula sunulması ve uygulama sonuçları hakkında Kırşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü tarafından kurula bilgi sunulması konuları görüşüldü.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ömer Faruk Akyol'un kurum tarafından gerçekleştirilen faaliyetler ve sonuçları hakkında kurul üyelerini bilgilendirdiği toplantı, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Üyeleri'nin görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber