Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Aralık 2014 - 14:48 Yorum: 0

İl Kültür Turim Müdürü Şahin:

"Kültür Merkezi kent için önemli bir kazanım"

İl Kültür Turim Müdürü Şahin:

KARABÜK (AA) - İl Kültür Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Yüzüncü Yıl Mahallesi'nde yapılan Kültür Merkezi'nin kent için önemli bir kazanım olduğunu bildirdi. 

Şahin, düzenlediği basın toplantısında, vatandaşlara hizmet vermeye başlayan merkezin, çok kullanılışlı bir yer olduğunu söyledi. 

Merkezde bulunan 450 kişilik konferans salonunun, tüm kültürel etkinlikler için uygun olduğunu ifade eden Şahin, şöyle konuştu:

"Kültür Merkezi kent için önemli bir kazanım. 120 ve 128 kişilik İki salon daha mevcut. Burada da yine sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikler yapılabilecek. Sergi salonu ve müzik odası var. Burada çeşitli kurslar düzenleyeceğiz. Halk oyunları ve bale gibi etkinlikler için çalışma ortamı mevcut. 4 adet el sanatları atölyesi var. Burada faydalanmak isteyen herkese kapımız açık. Burada tiyatro gösterimleri oluyor. Tüm vatandaşlarımız davetlidir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber