Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Eylül 2016 - 16:48 Yorum: 0

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Proje Dönemi için düğmeye basıldı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bilecik eğitiminin mevcut durum analizini tamamladı ve samimi, yeniliklere açık eğitim kadrosuyla artık hedef odaklı ve...

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Proje Dönemi için düğmeye basıldı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bilecik eğitiminin mevcut durum analizini tamamladı ve samimi, yeniliklere açık eğitim kadrosuyla artık hedef odaklı ve hedeflerin projelerle desteklendiği bir döneme geçilerek "Proje Dönemi" için düğmeye bastı.

Konu hakkında açıklama yapan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, öğrencilerin yüreklerine dokunacak projeler üretirken diğer taraftan Bakanlık politikalarının pilot çalışmalarına talip olduklarını belirtti. Sözlerine devam eden Durmuş, "Valimizin önderliğinde orijinal projeler üretmek için gece gündüz arkadaşlarımızla çalışıyoruz. "Eğitim Müzayedesi Projesi" ile besmeleyi çektik. Projede, kültürümüzün en güzel yöntemlerinden biri olan imece ile yardımlaşarak kaynak israfını önlemeye yönelik bir yaklaşım geliştirdik. Okullarımızdaki ihtiyaç fazlası malzemeler elektronik ortamda kurulan sanal bir koordinasyonla okullar arası ihtiyaç sahiplerine yönlendirilecek. Bir okulumuzun talebi varsa en kısa zamanda diğer okullardan karşılanacak. Proje kapsamında geniş bir salonda kullanılmayan malzemeler sergilenecek. Burası, malzeme ihtiyacı oluşan okul müdürlerinin uğrak yeri olacak. Kısacası, müzayede mantığını eğitime uyarladık. Bu çalışmayı eğitim malzemeleri için yapmanın yanında, eğitimde niteliği arttırıcı örnek uygulamalar için de yapacağız. Bu kararlılıkla çalışırsak iki yıl sonra ilimizin eğitimde marka şehir olmaması için hiçbir neden yok" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber