Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 06 Ekim 2022 - 16:27 Yorum: 0

İl Milli Eğitim Müdürü Ekici öğrencilerle buluştu

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, yeni eğitim öğretim yıllında öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Ekici öğrencilerle buluştu

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, yeni eğitim öğretim yıllında öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, il genelinde faaliyet gösteren okullarda eğitim öğretim gören öğrencilerle biraya gelmeye devam ediyor. En son ziyaretini Erbakır Fen Lisesi'nde gerçekleştiren İl Milli Eğim Müdürü Ekici, son olarak okul bünyesinde yapılan kütüphaneyi gezdi. Müdür Ekici, kütüphane hakkında okul müdürü ve yöneticilerden bilgiler aldı. Erbakır Fen Lisesine yakışır bir kütüphane olduğunu belirten Müdür Ekici, emeği geçen herkese ve yapımına katkıda bulunanlara teşekkür etti.

"Tüm bunlar bir ekip işidir"

Okulun öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen Müdür Süleyman Ekici, "Yeni bir eğitim-öğretim yılının ilk günlerini bırakarak dördüncü haftasına geldik. Tüm bunlar bir ekip işidir. Yöneticileri ve öğretmenleri ile yıllardan bugüne gelen bir birlik ve beraberlik içerisinde çalışmanın getirdiği başarılar olduğuna inanıyorum. Eğitim aldığınız okul ilimizin akademik olarak en başarılı okulu. Sizlerin bu sıralarda olmanız yıllardır eğitim hayatınızda verdiğiniz emek ve çabanızın bir sonucu. Ben inanıyorum ki bir üst öğrenim olan üniversite eğitiminde de ülkemizin en iyi üniversitelerinde eğitim hayatınıza devam edeceksiniz. Çift kanatlılık tabirinde olduğu gibi, bir kanadınızda akademik çalışmalar yaparken diğer kanadınızda milli manevi değerlerinizi güçlendiriniz. Hedeflerinize ulaşmanız yolunda hepinize kolaylıklar ve başarılar diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber