Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Mart 2014 - 11:43 Yorum: 0

İl Müftüsü Koçak, gazetecilerle bir araya geldi

TOKAT (AA) - Tokat İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.Koçak, İbni Kemal Kuran Kursu'nda yerel ve ulusal basın temsilcileri ile kahvaltıda bir araya...

İl Müftüsü Koçak, gazetecilerle bir araya geldi

TOKAT (AA) - Tokat İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Koçak, İbni Kemal Kuran Kursu'nda yerel ve ulusal basın temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Koçak, burada yaptığı konuşmada, 5 yıldır Tokat'ta görev yaptığını söyledi.

1 Nisan'da atandığı Muğla'da görevine başlayacağını belirten Koçak, "Herkese nasip olmaz. Bir kamu görevlisine bir ilde iki kere görev yapamaz. Ben 3 yıl boyunca Sulusaray ilçesinde yaşadım. 5 yıl önce Tokat'a müftü olarak atandım. Bu görev süresince bana her zaman yardımcı olan herekese çok teşekkür ediyorum. Tokat'ı unutmayacağım" diye konuştu.

Basın mensupları Koçak ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber