Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 16 Mart 2015 - 12:48 Yorum: 0

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan, MÜSİAD üyeleriyle buluştu

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas şubesi üyeleriyle bir araya geldi.İl Özel İdaresinden yapılan yazılı...

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan, MÜSİAD üyeleriyle buluştu

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas şubesi üyeleriyle bir araya geldi.

İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamada, Ayhan, işadamlarına yatırımlar konusunda bilgi verdi.

Ayhan, Sivas'ın kalkınması ve gelişmesi için kurum olarak önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nin kentte kazandırılmasının önemli bir proje olduğunun vurguladı.

Ulaş Kovalı Bölgesinde Et Entegre Tesisi inşaatının devam ettiğini aktaran Ayhan, 112 Acil Çağrı Merkezi'nin açılışa hazır hale getirildiğini, kırsala yönelik projelerin de yoğun bir şekilde sürdüğünü vurgulayarak, "İşadamlarımızın kurumumuzu yakından takip etmesi ve destek vermesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Hedefimiz şehrimize daha güzel projeler kazandırmaktır" ifadesini kullandı.

MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Mustafa Coşkun da İl Özel İdaresi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve kurumun başarılı bir hizmet anlayışı yürüttüğünü kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber