Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 10:48 Yorum: 0

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Eser, İdare Hizmet Birimlerine Denetimde Bulundu

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, Genel Sekreter Yardımcısı Erol Akyüz, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Eylem Şimşek ile birlikte...

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Eser, İdare Hizmet Birimlerine Denetimde Bulundu

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, Genel Sekreter Yardımcısı Erol Akyüz, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Eylem Şimşek ile birlikte idare hizmet birimlerinde hizmet alımı yoluyla çalışmakta olan iş yeri hekimi, iş yeri hemşiresi ve iş güvenliği uzmanını ziyaret ve denetimde bulundu.

Genel Sekreter Ziya Eser, 6331 sayılı İş Sağlığı ve İş Güvenliği Kanunu kapsamında, idare birim müdürlüklerinde işçi ve geçici işçi olarak çalışan personele bölüm bölüm verilen iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimi konularında bilgi aldı.

İş yeri hekimi Şükrü Tüylek, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nce, İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi konularında eğitimlerin düzenlendiği, idare birim müdürlüklerinde işçi ve geçici işçi olarak çalışan personelin, eğitime girmeden önce işyeri hekimine muayene oldukları ve akabinde İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Banu Aydoğan tarafından bölüm bölüm verilen eğitimlere katıldıklarını belirtti.

Genel Sekreter Ziya Eser, Genel Sekreter Yardımcısı ve beraberindeki heyet, idareye ait 130 adet araçta ve birim müdürlükleri ile revir ecza dolaplarında kullanılmak üzere satın alınan ilk yardım çantası ve malzemelerini, idare ambarında incelemelerde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber