Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 06 Haziran 2022 - 17:33 Yorum: 0

İl Özel İdaresi’nden Türk Kızılay’ına kan bağışı

Karabük İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen ve meclis üyeleri ile personeller Türk Kızılay'ına kan bağışında bulundu.

İl Özel İdaresi’nden Türk Kızılay’ına kan bağışı

Karabük İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen ve meclis üyeleri ile personeller Türk Kızılay'ına kan bağışında bulundu.

Türk Kızılay Karabük Şubesi ekipleri tarafından İl Özel İdaresi merkez binasında kan bağışı için stant kurdu. İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Kökçü, İl Genel Meclis üyeleri ve personeller stanta gelerek kan bağışında bulundu.

Kurum olarak Türk Kızılay'ına kan bağışında bulunup bir farkındalık oluşturmak istediklerini belirten Başkan Sözen, "Kan bulma ile ilgili hepimiz sıkıntılar yaşamışızdır. Bu sebeple hepimiz kanın önemini bilmekteyiz. Bir ünite kan üç can, bilinciyle bundan sonraki süreçlerde de bu tür etkinliklere katkı sunmaya çalışacağız. Bizlere bu imkanı sunduğu için Kızılay Karabük Şubesi Başkanı Av. Cemalettin Yavaşçı'ya teşekkür ediyor, tüm hemşehrilerimizi kan vermeye davet ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber