Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Ekim 2017 - 12:18 Yorum: 0

İl ve ilçe nüfus müdürlüklerine yeni personel

Vali Süleyman Kamçı, il ve ilçe nüfus müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere göreve başlayacak olan 21 "Sözleşmeli Büro Personeli" ile sözleşme imzalama...

İl ve ilçe nüfus müdürlüklerine yeni personel

Vali Süleyman Kamçı, il ve ilçe nüfus müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere göreve başlayacak olan 21 "Sözleşmeli Büro Personeli" ile sözleşme imzalama törenine katıldı.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen imza törenine Vali Kamçı, Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, İl Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Öztürk ve göreve başlayacak personel katıldı. Vali Kamçı, burada yaptığı konuşmada, İçişleri Bakanlığı taşra teşkilatı Valilik, Kaymakamlık, İl ve İlçe Nüfus birimlerinde istihdam edilmek üzere ülke genelinde toplam bin 545 personelin göreve başlayacağını ifade ederek, bu kapsamda kentte de 21 personelin il ve ilçe nüfus müdürlüklerinde göreve başlayacağını belirtti. Vali Kamçı, nüfus müdürlüklerindeki açığın yeni alınan personelle birlikte giderilmeye çalışılacağını belirterek, göreve yeni başlayacak personele görev yerlerinde başarılar diledi. Yılbaşından itibaren ehliyet ve pasaportların da nüfus müdürlükleri tarafından verileceğini ifade eden Vali Kamçı, bu sebeple personel alımında nüfus müdürlüklerine ağırlık verildiğini belirtti. 2018 yılından itibaren nüfus müdürlüklerinin işlerinin daha da artacağının altını çizen Vali Kamçı, yeni alınan personellerle birlikte bu iş yükünün azaltılacağını ve vatandaşa daha iyi hizmet verileceğini kaydetti. Vali Kamçı, il emrine 11 adet lisans mezunu ve 10 adet ön lisans mezunu olmak üzere toplam 21 adet sözleşmeli personel alındığını ifade ederek, alınan bu personellerin hepsinin il ve ilçe nüfus müdürlüklerinde görevlendirildiğini belirtti.

Konuşmasının ardından sözleşmeleri imzalayan Vali Kamçı, kentte görev yapacak personelle tek tek sohbet ederek yeni görevler yerlerinde başarılar diledi.

İl ve ilçe nüfus müdürlüklerine yeni personel

İl ve ilçe nüfus müdürlüklerine yeni personel

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber