Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Nisan 2022 - 17:08 Yorum: 0

İlahiyatçı Mehmet Fatih Çıtlak Sultangazi Belediyesi’nin konuğu oldu

Sultangazi Belediyesi, Ramazan ayının manevi güzelliklerini tüm ilçe sakinleriyle birlikte yaşamak adına önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor.

İlahiyatçı Mehmet Fatih Çıtlak Sultangazi Belediyesi’nin konuğu oldu

Sultangazi Belediyesi, Ramazan ayının manevi güzelliklerini tüm ilçe sakinleriyle birlikte yaşamak adına önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor. Son olarak İlahiyatçı-Yazar Mehmet Fatih Çıtlak, Ramazan söyleşisinde Sultangazililerle bir araya geldi.

Sultangazi Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan söyleşileri çerçevesinde bu kez İlahiyatçı - Yazar Mehmet Fatih Çıtlak Sultangazililerle buluştu. Çıtlak'ın Ramazan'ı iyi değerlendirmek, Kur'an-ı Kerim'in kıymetini bilmek ve iyi Müslüman olmak konularına değindiği söyleşisini Sultangazililer ilgiyle dinledi.

Kur'an-ı Kerim'i okumanın ve anlamanın önemi üzerinde duran Çıtlak, "Kur'an okumayı henüz bilmeyen kardeşlerim, bu Ramazan kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Gerçekten zor değil. Harfleri aklınızda kodlayarak öğrendikten sonra gerisi çok hızlı gelişir. İhlas Suresi, Peygamber Efendimiz'in "Kur'an'ın üçte biridir" dediği suredir. Üç kez okuduğunuzda Kur'an'ı hatmetmiş olursunuz. Bununla beraber, İhlas Suresi'ni mutlaka anlamaya çalışmalıyız. Burada çok güzel insanlar var. Hepinize geldiğiniz, dinlediğiniz için teşekkür ediyorum" dedi.

Çıtlak, konuşmasının sonunda Sultangazililerle buluşmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'a teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber