Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 24 Eylül 2017 - 18:43 Yorum: 0

İlçe kongrelerini tamamlayan ilk şehir Eskişehir oldu

AK Parti Tepebaşı 4. Olağan İlçe Kongresi sonrasında Başkan İbrahim Yılmaz Kaynarca, görevini sürdürdü.

İlçe kongrelerini tamamlayan ilk şehir Eskişehir oldu

AK Parti Tepebaşı 4. Olağan İlçe Kongresi sonrasında Başkan İbrahim Yılmaz Kaynarca, görevini sürdürdü. Eskişehir'de de bu seçimlerin ardından ilçe kongreleri tamamlanmış oldu.

Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşen ilçe kongresine Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay, AK Parti Eskişehir İl Başkanı M. Dündar Ünlü'nün yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Yapılan kongre sonrası İbrahim Yılmaz Kaynarca, yeniden AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığına seçildi. Eskişehir de, AK Parti ilçe kongrelerini tamamlayan ilk şehir oldu.

"Aynı güçle, ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz"

Kongre sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Kaynarca, "Bugün bizim bayramımız. Birlik beraberliğimizin yaşandığı mutlu bir günümüz. AK Parti teşkilatı Eskişehir'de gerçekten çok güçlendi, derlendi, toparlandı. Son yıllarda ciddi mesafeler kat etti. Bunun da somut sonucunu Türkiye'de bir an önce kongresini yapıp, birlik beraberliğe adım attı. İnşallah Tepebaşı ilçesiyle tamamladığı tüm kırsal ve merkez ilçelerini tamamladığı bir il olarak ön plana çıktı. Bunun için teşekkür ediyoruz öncelikle il başkanımıza, bakanımıza, genel başkan yardımcımıza Eskişehir'i ayağa kaldırdıkları için. Ben bu birlik beraberliğin zaman için tüm AK Parti'nin tüm teşkilatlarına yayılacağına ve inşallah 2019, 2023, 2053, 2071 hedeflerimize aynı inanç ve şevk ile ulaşacağımıza eminim. Aynı güçle, ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz İnşallah. Tepebaşı ilçesinden AK Parti'ye gönül vermiş tüm gönüldaşlarımıza, bu davayı sırtlanan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, liderimizin omzundaki ağır yükü sırtlanan tüm yol arkadaşlarına ve kendi dava arkadaşlarıma selam ediyorum. Biz yorulmadan, bıkmadan, usanmadan milletimize hizmet etmeye aşkla, şevkle devam edeceğiz inşallah" şeklinde konuştu.

İlçe kongrelerini tamamlayan ilk şehir Eskişehir oldu

İlçe kongrelerini tamamlayan ilk şehir Eskişehir oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber