Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Nisan 2014 - 22:58 Yorum: 0

İlçe Milli Eğitim Müdürü Dede'ye veda yemeği

SAKARYA (AA) - Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Nuri Dede için veda yemeği düzenlendi..Sapanca Anadolu Lisesinin her zaman birlik ve beraberlik içinde...

İlçe Milli Eğitim Müdürü Dede'ye veda yemeği

SAKARYA (AA) - Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Nuri Dede için veda yemeği düzenlendi..

Sapanca Anadolu Lisesinin her zaman birlik ve beraberlik içinde olduğunu belirten okulun müdür vekili Süleyman Güven, uzun yıllar beraber çalıştıkları Dede'nin başka göreve atanmasını ayrılık görmediklerini söyledi.  

İlçe Milli Eğitim Müdürü Dede ise birlikte çalıştıkları dönemde kararları her zaman ortak akıl çerçevesinde aldıklarını anlattı.

Kapısının her zaman açık olduğunu ifade eden Dede, "Her zaman aile ortamımız devam edecektir. Çalışmaktan, birlikte olmaktan her zaman keyif aldığım arkadaşlarımsınız. Bu arkadaşlığımız, dostluğumuz sonsuza kadar devam edecektir" diye konuştu.

Dede’ye öğretmenler adına plaket ve hediye takdim edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber