Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Yerel 24 Kasım 2020 - 12:23 Yorum: 0

İlçelerde sinekle mücadele sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, merkez ve ilçelerde uçkun ve haşereyle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlçelerde sinekle mücadele sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, merkez ve ilçelerde uçkun ve haşereyle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Elmalı, Korkuteli ve Demre'de sinek popülâsyonunda meydana gelebilecek artışa karşı önlemler alan ekipler çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Elmalı merkezinde ve 60 mahallesinde periyodik olarak sivrisinek, karasinek, hamamböceği gibi zararlılara karşı biyolojik, kimyasal ve kültürel mücadele yapılıyor. Çöp bidonları, fosseptikler, umumi tuvaletler, rögarlar, hayvan barınakları, park ve bahçeler periyodik olarak ilaçlanıyor. Korkuteli merkezinde ve 58 mahallesinde sivrisinek ve karasinekle mücadele hız kesmiyor. Ekipler, bataklıklar, süs havuzları, akışı olmayan arklar, arıtma tesisi gibi üreme alanlarını ilaçlıyor. Bunun yanında vatandaşlardan gelen şikâyetlerle ilgili durumlarda söz konusu adrese gidilerek anında müdahale ediliyor.

Kekova'da ilaçlama

Manavgat'ta da bilinçsizce doğaya atılan ve sivrisinek yuvası haline gelen araç lastikleri toplandı. Yüzlerce lastik geri dönüşüme gönderildi. Demre'nin turistik Üçağız (Kekova) Mahallesi'nde de vatandaşlardan gelen talep üzerine, karasinek, sivrisinek ve haşere ilaçlaması yapıldı. Öte yandan Finike, Kumluca, Demre, Kaş, Elmalı, Korkuteli ve Kemer hizmet birimlerinde görev yapan 230 ilaçlama personeline iş sağlığı ve güvenliği kanunu çerçevesinde sağlık taraması gerçekleştirildi.

İlçelerde sinekle mücadele sürüyor

İlçelerde sinekle mücadele sürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber