Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 17 Haziran 2022 - 09:49 Yorum: 0

İletişimcilere moral ve motivasyon aşılandı

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, Malatya'nın Darende ilçesine gezi düzenlendi.

İletişimcilere moral ve motivasyon aşılandı

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, Malatya'nın Darende ilçesine gezi düzenlendi. İletişim öğrencilerine, moral ve motivasyon aşılamayı amaçlayan gezide öğrenciler Darende ilçesini beğendi.

İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi ve İNÜHABER Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Doç. Dr. Fatma Nisan'ın koordinatörlüğünde, İNÜHABER Merkezi'nde görev alan öğrencilere yönelik düzenlenen etkinlikte önce Günpınar Şelalesi gezildi. Daha sonra piknik etkinliğinde buluşan öğrenciler, Darende'de Somuncu Baba Külliyesi'ni gezdi.

Geziyle ilgili değerlendirmede bulunan Doç. Dr. Fatma Nisan, "İNÜHABER Merkezi yılın 12 ayı boyunca faaliyet göstermekte ve Üniversitemizde gerçekleşen etkinliklerin duyurulması hususunda önemli görevler üstlenmektedir. Bu anlamda İNÜHABER Merkezi sadece öğrencilerimizin uygulama alanı değil aynı zamanda İnönü Üniversitesinin dışarıya açılan yüzü konumundadır. Özellikle eğitim ve öğretim dönemi boyunca İNÜHABER Merkezi'nde yoğun bir şekilde çalışan öğrencilerimize bu gezi etkinliğiyle moral ve motivasyon aşılamayı amaçladık" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber