Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 19 Nisan 2016 - 14:16 Yorum: 0

İletişimin Yeni Soluğu, Medya Teknolojileri

Yeni Medya teknolojisi alanında öncü eğitim kurumları arasında yerini alan İstanbul Gelişim Üniversi..

İletişimin Yeni Soluğu, Medya Teknolojileri

İSTANBUL (İHA) Yeni Medya teknolojisi alanında öncü eğitim kurumları arasında yerini alan İstanbul Gelişim Üniversitesi, bu yıl 2. Uluslararası Yeni Medya Konferansına ev sahipliği yapıyor.
İletişim alanında meydana gelen teknolojik gelişmeler üzerine düzenlenen 2. Uluslararası Yeni Medya Konferansı, 21 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek. Açılış konuşmasını İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Abdulkadir Gayretli’nin yapacağı konferans, yerli yabancı 30 bilim insanını konuk edecek.
Etkinlik kapsamında, sosyal medya rakamlarının vergilendirilmesi, yerel yönetimlerde sosyal medyanın rolü, müzelerin yaygınlaştırılmasında yeni medyanın önemi, dijital aktivizm konuları masaya yatırılacak. Hedef kitlesinin yeni medya teknolojileri üzerine uzmanlaşacak olan gençler olduğu belirtilen etkinlikte, toplumun bilgiyi tüketen değil üreten bir konumda olması üzerinde yoğunlaşacağı kaydedildi. İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından, bu tür çalışmaların ufuk açıcı ve yenilikçi olduğu gerekçesiyle, geleneksel olarak her yıl düzenlenmesi planlanıyor.
İstanbul Avcılar semtinde bulunan Doubletree By Hilton Otelinde 09.00’ da başlayacak olan etkinlik 17.30’ da sona erecek. İstanbul Gelişim Üniversitesi program sonunda konuşmacılara plaket ve teşekkür belgelerini iletecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber