Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:43 Türkiye’de artış hızı Avrupa’nın 3 katından fazla18:40 Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans’ın ilk duruşması sona erdi18:34 Sarıyer’de taksiciyi öldüren şüphelinin ifadesi ortaya çıktı: "Taksiciden p...18:31 Emniyet verilerini paylaşan polis tutuklandı18:29 Hayır çeşmesi yapmak isterlerken hayatlarını kaybettiler18:29 Turizmin yeni adresi Tunceli’de terörün son kalıntıları temizleniyor18:26 JASAT hırsızı kıskıvrak yakaladı18:25 Kuyumcu soygunuyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı18:25 Başkan Kurnaz: “Kapımız da gönlümüz de milletimize hep açık olacak”18:24 Tokat’ta 5.6 büyüklüğünde deprem18:21 AFAD, “ Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11’de 5,6 büyüklüğünde bir dep...18:19 Eskrimci Doruk Erolçevik: “Şampiyon olmak çok değişik bir duygu”18:13 Geleceğin teknoloji liderleri TEKNO-SEL’de ödüllerini aldı18:12 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan’ı resmi törenle karşıl...18:07 İran: "İsrail, tehditlerine devam ederse nükleer programda değişikliğe gide...18:07 Vali Aslan “Milletimizin iradesi ile yetki aldınız”18:07 Vali Taşolar: “Çankırı’da hiç bir sokak kabadayısının gezmesine müsaade etm...18:05 Yayanın tırın altında kaldığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı18:00 Keşan’da trafik denetimlerinde 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi17:59 Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtaran öğretmen: "İkimiz de rahat ne...
Yerel 28 Ekim 2016 - 16:53 Yorum: 0

Ilıcalı duyduğu heyecanı ve gururu TBMM’ye taşıdı

Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa ılıcalı Cumhuriyetin kuruluşunun 93. yıldönümüne denk gelen Ankara hızlı tren garının açılışına...

Ilıcalı duyduğu heyecanı ve gururu TBMM’ye taşıdı

Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa ılıcalı Cumhuriyetin kuruluşunun 93. yıldönümüne denk gelen Ankara hızlı tren garının açılışına katılacağını belirterek, bir günün iki anlamlı olaya ev sahipliği yapacağını söyledi.

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, 29 Ekim Günü açılışı Cummhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak Ankara Yeni Hızlı Tren Garı'nı, Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ve Ulaştırma komisyonu üyeleriyle birlikte inceledi. Başkentin prestij eseri olarak görünen Ankara YHT Garı, günlük 50 bin yolcuya kadar hizmet verebilecek. Aynı anda 12 adet YHT setinin yanaşabileceği 3 adet peron ve 6 adet demiryolu hattı bulunan proje, 194.460 m2 kapalı alandan ve zemin katlar dahil toplam 8 kattan oluşuyor. Yap -İşlet-Devre Modeli ile yapımı tamamlanan ve demiryolu sektöründe bir ilk olan Hızlı Tren Garı yaklaşık 70 Bin M² lik bir alana inşa edilen; otel, mağaza gibi ticari ve sosyal donatı alanları ile ziyaretçilere hizmet verebilecek altyapıda.

Garın açılış tarihinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda yapılacağını ve bir günde iki anlamlı kutlamanın olacağını belirten Ilıcalı, duyduğu hayranlığı dile getirerek "Önümüzdeki Cumartesi günü Cumhuriyetimizin 93. Kuruluş yıldönümünü kutlayacağız. Bu anlamlı günde, Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımı ile Ankara Yüksek Hızlı Tren Garının açılışını yapacağız. Bugünde Sayın Ulaştırma Bakanımızın daveti ile Ulaştırma Komisyonu üyeleri olarak bu yeni garda kahvaltılı toplantı yaptık. Toplantı sonrasında, yapılan Yeni Hızlı Tren Garı'nı gezme imkanına sahip olduk. Ülkem adına gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünde, bu gardan seçim bölgem Erzurum olmak üzere Ülkemizin her iline Yüksek Hızlı Trenlerle gitmek nasip olsun temennisiyle emeği geçenlere tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Teşekkürler." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber