Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mayıs 2016 - 20:29 Yorum: 0

İlim Yayma Cemiyeti’nden Çorlu Tso Başkanlarına Ziyaret

İlim Yayma Cemiyeti Çorlu Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kurtuluş Ay, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Muzaffer Eravcı, Murat İşgüder ve Kenan Kelle...

İlim Yayma Cemiyeti’nden Çorlu Tso Başkanlarına Ziyaret

İlim Yayma Cemiyeti Çorlu Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kurtuluş Ay, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Muzaffer Eravcı, Murat İşgüder ve Kenan Kelle ile Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e ziyarette bulundu.

Ziyaret kapsamında Çorlu TSO Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e İlim Yayma Cemiyeti Çorlu Şubesi'nin faaliyetleri, projeleri ve yeni yapılacak öğrenci yurdu hakkında bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı Kurtuluş Ay, yapımı tamamlanan Çorlu TSO Yeni Hizmet Binası'nın da Çorlu'ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaret günün anısına toplu hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

İlim Yayma Cemiyeti’nden Çorlu Tso Başkanlarına Ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber