Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 26 Mart 2015 - 12:53 Yorum: 0

İLK DER İslami Değerler Akademisi 'nde" Hat "dersleri başladı

GAZİANTEP (AA) - İslahiye İmam Hatip ve İlahiyat Gönüllüleri Derneği (İLK DER) İslami Değerler Akademisi nde açılan kursta kursiyerlere hat sanatı öğretiliyor.Fevziçakmak Mahallesi’ndeki...

İLK DER İslami Değerler Akademisi 'nde' Hat 'dersleri başladı

GAZİANTEP (AA) - İslahiye İmam Hatip ve İlahiyat Gönüllüleri Derneği (İLK DER) İslami Değerler Akademisi nde açılan kursta kursiyerlere hat sanatı öğretiliyor.

Fevziçakmak Mahallesi’ndeki İLK DER binasında düzenlenen kursu Suriyeli hat hocası Ferit Daduş veriyor.

21 Öğrencisi bulunan ve yoğun ilginin bulunduğu kurslar konusunda konuşan İslami Değerler Akademisi Genel Koordinatörü Rahşan Kaya, Akademi bünyesinde hem AÖF İlahiyat Ön Lisans hem de İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik eğitim desteği verdiklerini belirtti.

İslami ilimlere ilgi duyan herkesi kurslara davet eden Kaya, Arapça, Kuranı Kerim, Tecvid, Tefsir, Fıkıh, Kelam ve Siyer dersleri ile Osmanlıca, Ney, Kuran Arapçası, hızlı okuma kursları ile seminerlerinin devam ettiğini söyledi.

İki ay sürecek kurslar sonunda kursiyerlere sertifika verilceği beliritldi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber