Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Ekim 2016 - 17:53 Yorum: 0

İlk kan bağışı komutandan

Samsun Alaçam Meslek Yüksek Okulunda (MYO) Kızılay tarafından düzenlenen geleneksel kan bağışı kampanyasında ilk kan bağışını garnizon komutanı...

İlk kan bağışı komutandan

Samsun Alaçam Meslek Yüksek Okulunda (MYO) Kızılay tarafından düzenlenen geleneksel kan bağışı kampanyasında ilk kan bağışını garnizon komutanı yaptı.

Alaçam Garnizon Komutanı Üsteğmen Murat Şenyurt, bağış kampanyasına destek vererek kampanyanın ilk kan bağışını gerçekleştirdi. MYO öğrencileri de kan bağışına destek verdi. Okulda her dönem gerçekleşen kan bağışı kampanyası sayesinde hem öğrencilerin bu konuda duyarlılıkları gelişiyor hem de gönüllülerden kan bağışı toplanıyor.

Alaçam MYO'da 64 ünite bağış gerçekleştirildi.

Kızılay Alaçam Şube Başkanı İsa Şentürk "Samsun Kızılay Kan Merkezi ile beraber ihtiyaç duyulan kanı, gönüllü bağışçılardan sağlıklı bir şekilde temin etmek için kan bağışı kampanyası düzenledik. Unutmayalım ki kan, yapılmayan tek ilaçtır. Onu sadece bizler bağışlayabiliriz. Bir gün bizim de kana ihtiyacımız olabilir. Kan bağışı kampanyasını gönülden destekleyen Alaçam Meslek Yüksek Okuluna Kızılay Şube Başkanlığı olarak, okul yöneticilerine ve öğrencilere teşekkür ederiz" dedi.

Alaçam Meslek Yüksek Okulunda kan bağışı 2 gün devam edecek.

İlk kan bağışı komutandan

İlk kan bağışı komutandan

İlk kan bağışı komutandan

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber