Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:46 ZBEÜ, TUSF Salon Futbolu Bölgesel Lig Grup Şampiyonası’na ev sahipliği yapı...20:27 Çaya uçan araç kayalıklarda asılı kaldı: Ekipler seferber oldu20:26 Milli eskrimci Doruk Erolçevik dünya şampiyonu oldu20:19 Kavga eden iki esnafı ayırmaya çalışırken vuruldu20:18 Samsun’da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 8 yaralı20:16 Turizm Haftası Marmara Denizi’ne taşındı: Yelkenciler ve römorkörlerden öze...20:15 İsrail saldırılarında 7 Ekim’den bu yana 10 binden fazla kadın öldü20:11 Dışişleri Bakanı Fidan, Doha’ya gitti20:11 A Milli Takımı Teknik Direktörü Montella’dan Alanyaspor’a ziyaret20:10 Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, TFF seçimlerine ilişkin: "Bizim anladığım...20:08 Türkiye RACVIAC 51. MAG toplantısına ev sahipliği yapacak20:07 Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç: "TFF yöneticilerinin, özellikle alt ligde...20:05 Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç: "18 Temmuz’un yeni sezon planlaması açısı...20:02 Rektör Kibar’dan Başkan Zeyrek’e ‘Hayırlı olsun’ ziyareti20:02 Silivri’de kahvehaneye silahlı saldırı: O anlar kamerada19:55 İzmir Büyükşehir’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı19:54 Başkan Zeyrek, Manisa TSO Başkanı Yılmaz’ı ağırladı19:49 Interpol devreye girdi, öz kardeşini öldüren şüpheli, Sırbistan’a kaçamadan...19:48 Mardin, 2023 yılında yaklaşık 2 milyon turist ağırladı19:47 Selendi’de tütün dikimleri başladı
Yerel 02 Haziran 2020 - 14:28 Yorum: 0

İlkadım Belediyesi tedbiri elden bırakmıyor

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, yeni normal hayata geçiş sürecinde halkın sağlını korumak amacıyla belediye ekiplerine mücadeleye devam...

İlkadım Belediyesi tedbiri elden bırakmıyor

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, yeni normal hayata geçiş sürecinde halkın sağlını korumak amacıyla belediye ekiplerine mücadeleye devam talimatı verdi.

Kovid 19 salgını sonucu uzun zamandır kapalı olan işletmelerin yeniden açılması ile yeni normal hayata geçiş süreci başlarken İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş tedbirleri sürdürmeye devam edeceklerini söyledi. Yeniden hizmete açılan çay ocakları, kahvehaneler, berberler ve kuaförlerde dezenfekte çalışmalarını sürdüren İlkadım Belediyesi personelleri sosyal hayatın normale dönme sürecinde salgınla mücadeleye devam edeceklerini belirttiler.

"Mücadelemiz devam edecek"

Yaklaşık 3 aydır Korona virüs ile aralıksız bir mücadele sürdürdüklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Yeni normalleşme sürecinde de her zaman olduğu gibi önceliğimiz halkımız sağlı olacak. Belediye personelimizin disiplinli ve özverili çalışmaları önümüzdeki süreçte de devam edecek. Vatandaşımızın yoğun olarak hizmet almaya başlayacağı işletmelerde belediyemiz ekiplerince dezenfekte çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu süreç boyunca tedbirleri elden bırakmadan yeni normalleşme sürecine adapte olmak için üzerimize düşen görevi yerine getirmeye devam edeceğiz. Bu süreç boyunca halkımızın da aynı duyarlılığı göstermesi büyük önem kazanmakta hem kendimiz hem de sevdiklerimizin sağlığı için tedbirlere uymaya devam etmeliyiz" şeklinde konuştu.

İlkadım Belediyesi tedbiri elden bırakmıyor

İlkadım Belediyesi tedbiri elden bırakmıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber