Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Türkiye 17 Ekim 2018 - 14:58 Yorum: 0

İlkadım’da kültür seferberliği

Yeni kurs dönemi öncesi usta öğretici, eğitmen ve kursiyerlerle bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bayanlarımızı üretim ekonomisine...

İlkadım’da kültür seferberliği

Yeni kurs dönemi öncesi usta öğretici, eğitmen ve kursiyerlerle bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bayanlarımızı üretim ekonomisine dâhil ediyoruz" dedi.

İlkadım Belediyesi ve İlkadım Halk Eğitimi ve Akşam Sanat Okulu işbirliğinde yürütülen kurslarda yeni dönem başladı. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, usta öğretici, eğitmen ve kursiyerleri Gazi Sosyal Tesislerinde ağırladı. Başkan Tok eğitmen ve kursiyerlere karanfil dağıttı. İlkadım Halk Eğitimi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Murat Yalçınkaya ve müdür yardımcılarının da katıldığı buluşmalarda yeni dönem kursları için planlamalar konuşuldu.

Yalçınkaya'dan Tok'a teşekkür

İlkadım Halk Eğitimi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Murat Yalçınkaya yaptığı konuşmada, "En büyük destekçimiz ve iş ortağımız İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a sizler ve kurumum adına teşekkür ederim. İlkadım'da adeta kültür seferberliği başlatan Başkanımız Erdoğan Tok ve Belediyemiz Kültür Müdürlüğü ile çok sayıda branşta vatandaşlarımıza ev ekonomilerine katkı sağlayacak kurslar vererek hem el emeği geleneklerimizi hem de sanatsal çalışmalarımızı sürdürmüş oluyoruz" şeklinde konuştu.

"Üreten bireyler olmak çok önemli"

Adından söz alan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, böylesine büyük ve önemli bir organizasyonla her yıl on binlerce çocuk, genç ve kadına sosyal, kültürel ve istihdama yönelik kazanımlar sağlamaktan mutluluk duyduğunu vurgularken düzenlenen bilgi, beceri kursları ile etkinlik atölyelerinde görev yapan usta öğretici ve eğitmenlere teşekkür etti. Tok, "Rabb'im bizlere, memleketimize ve güzel insanlarına hizmet etme fırsatı verdi. Bizim derdimiz insanlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek. Bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek. Bu düşüncelerle İlkadım Halk Eğitimi ve Akşam Sanat Okulu işbirliğinde yürüttüğümüz kurslarımıza katılan özellikle hanım kardeşlerimiz bir yandan el yeteneklerini geliştirirken, bir yandan da öğrendikleri mesleklerle kollarına altın bilezik takmaya devam ediyorlar. Bir yandan el sanatları kültürümüzü yaşatan kursiyerlerimiz bir yandan da ev ekonomilerine ciddi katkılar sağlama imkanı buluyorlar. Sadece bir kurs olarak değil sosyal yaşama katkı sağlayan, birlik ve beraberliğimize destek olan, başarılarıyla gurur duyduğumuz ve eğitim alanındaki hünerleşen hizmetleriyle örnek gösterilen siz değerli usta öğreticilerimiz, eğitmenlerimiz ve kursiyerlerimize yeni dönemde başarılar diliyorum" diye konuştu.

İlkadım’da kültür seferberliği

İlkadım’da kültür seferberliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber