Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Ağustos 2014 - 17:13 Yorum: 0

İlkadım'da sünnet şöleni

SAMSUN (AA) - İlkadım Belediyesi'nce geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleninde bu yıl 440 çocuk sünnet oldu. Yıldıray Çınar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen sünnet şöleninde...

İlkadım'da sünnet şöleni

SAMSUN (AA) - İlkadım Belediyesi'nce geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleninde bu yıl 440 çocuk sünnet oldu.

 Yıldıray Çınar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen sünnet şöleninde çocuklar hijenik ortamda tek tek sünnüt ettirildi. Daha sonra çocuklar, çizgi film kahramanları kostümleri giyen kişiler ve  palyaçolar eşliğinde eğlendi.

Sünnet şöleni hakkında bilgi veren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bu özel günün organize edilmesinde katkısı olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.  Sünnet olacak kardeşlerimizin de ömür boyu en az bugünkü kadar mutlu olmalarını diliyorum. Miniklerimiz hepimizin geleceği, onların en iyi şekilde yetişmesi için başta anne ve babalarımız olmak üzere elimizden geleni yapacağız. Çocuklarımızın ilerde damat olduklarını da hep birlikte görmeyi umuyorum" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber