Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 22 Aralık 2014 - 16:43 Yorum: 0

İlkadım'da yazarlar buluşması

SAMSUN (AA) - İlkadım Belediyesince düzenlenen "Okur Yazar Buluşması 3. Etkinliği'ne yazar Uğur Koşar katıldı.Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, yazar Uğur Yazar sevenleriyle...

İlkadım'da yazarlar buluşması

SAMSUN (AA) - İlkadım Belediyesince düzenlenen "Okur Yazar Buluşması 3. Etkinliği'ne yazar Uğur Koşar katıldı.

Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, yazar Uğur Yazar sevenleriyle söyleşi gerçekleştirdi.

İnsanoğlunun yaşam mücadelesi içerisinde zaman zaman sıkıntılarla karşı karşıya kaldığını belirten Koşar, "Mümin, en büyük silahı olan duayla Allah'a sarılarak sıkıntıların üstesinden gelebilir. Duanın bir şuuru vardır. 'Ben dua ediyorum ama kabul olmuyor' demek yanlış. 'Duam kabul olmuyor' diyenin yanına hemen şeytan gelir ve vesveselerine başlar. Yüce Allah diyor ki; ‘Benden isteyin, hem de büyük isteyin.' Böyle diyen bir Yaradan duayı tabii ki kabul eder. Yeter ki samimiyetle istemesini bilelim" dedi.

Söyleşinin ardından Uğur Koşar, hayranlarına kitaplarını imzaladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber