Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Eylül 2016 - 14:28 Yorum: 0

İlkadım’ın dünya şampiyonu

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediyesi sporcusu Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonu Hamide Yavuz'u elde ettiği başarıdan dolayı tebrik...

İlkadım’ın dünya şampiyonu

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediyesi sporcusu Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonu Hamide Yavuz'u elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ederek çeyrek altınla ödüllendirdi.

İrlanda'nın başkenti Dublin'de yapılan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası'nda Rus rakibi Magomedova Aıata ila yaptığı final müsabakasını net bir skor ile kazanarak Dünya Şampiyonluğu elde eden İlkadım Belediyesi Sporcusu Hamide Yavuz ve Antrenör Fatih Karagül'ü makamında ağırlayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, sporcu Hamide Yavuz'u ve Antrenör Fatih Karagül'ü elde edilen şampiyonluktan ötürü kutladı.

"GURURLANDIK"

Rus rakibini final maçında net bir skorla yenerek şampiyonluk elde eden İlkadım Belediyesi Sporcusu Hamide Yavuz'u kutlayarak çeyrek altınla ödüllendiren Başkan Erdoğan Tok, "İrlanda'nın Dublin kentinde düzenlenen Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası'nda ülkemize, şehrimize ve ilçemize şampiyonluk kazandıran Hamide kızımıza teşekkür ediyorum. Ülkemizi ve milletimizi başarısıyla ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektiren sporcumuz Hamide Yavuz ile gurur duyduk. Milli takım antrenörümüz Fatih Karagül'e ve böyle yetenekli, disiplinli ve güzel ahlaklı bir kız evladı yetiştirdikleri için Yavuz ailesine de ayrı teşekkürlerimi iletiyorum" diye konuştu.

"SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK"

Spora ve sporcuya olan desteklerinin devam edeceğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Belediye olarak spora önemli ve büyük destekler veren belediyeyiz. Spor, çocuk ve gençlerimiz için çok önemli. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımız için spor tesisleri ve alanları kazandırıyoruz. Geçen sene 3 aylık süre içerisinde uluslararası ve ulusal şampiyonalarda 55 tane madalya aldık. Bu çok önemli bir başarıdır. Şimdi de Hamide kızımızın Dünya çapında elde ettiği şampiyonlukla gururlandık" dedi.

İlkadım’ın dünya şampiyonu

İlkadım’ın dünya şampiyonu

İlkadım’ın dünya şampiyonu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber