Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Eylül 2014 - 11:53 Yorum: 0

İlköğretim Haftası

Gümüşhane Belediye Başkanı Çimen: "Bilgiyi üreten ve insanlığın yararına sunabilen genç nesiller, ülkelerin en büyük zenginliğidir"

İlköğretim Haftası

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, bilgiyi üreten ve insanlığın yararına sunabilen genç nesillerin, ülkelerin en büyük zenginliği olduğunu bildirdi.

Çimen, İlköğretim Haftası nedeniyle yayımladığı mesajında, öğrenci, öğretmen, yönetici, veli ve eğitim personelinin büyük emek sarf edeceğini belirtti.

Yeni eğitim ve öğretim yılını karşılamanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Çimen, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Eğitim öğretim sistemini çağın gereklilikleri doğrultusunda ele almak, yeniliklere uyum sağlayabilecek uzun vadeli planlamayı gerektiren bir anlayışla uygulamaya koymak zorundayız. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz ders başı yaparak okulları, öğretmenleri, arkadaşları ve kitaplarıyla buluştu. Bilgiyi üreten ve insanlığın yararına sunabilen genç nesiller, ülkelerin en büyük zenginliğidir. Yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber