Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Eylül 2014 - 11:58 Yorum: 0

İlköğretim Haftası

KARS (AA) - Kars'ta, İlköğretim Haftası düzenlenen etkinlikle kutlandı.Atatürk İlköğretim Okulu yerleşkesinde gerçekleştirilen etkinliğe, Kars Valisi Günay Özdemir, Emniyet Müdürü Ercan...

İlköğretim Haftası

KARS (AA) - Kars'ta, İlköğretim Haftası düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Atatürk İlköğretim Okulu yerleşkesinde gerçekleştirilen etkinliğe, Kars Valisi Günay Özdemir, Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, Vali Yardımcısı Cevat Uyanık, İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Özdemir, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunarak, idarecilere, öğretmenlere ve öğrencilere başarılar diledi.

Öğrencilerden çok çalışmalarına isteyen Özdemir, "Başarılı olmanızı istiyoruz. Bütün gençlerimiz ve çocuklarımız yeni eğitim öğretim yılına hazırlar. Biz de hazırız. Velilerimiz, öğretmenlerimiz ve bütün mesai arkadaşlarımızla sizlerin iyi yetişmesi, başarılı olması için hazırız. İnşallah hep beraber başarılı olacağız. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Özdemir'in ders zilini çalmasıyla öğrenciler sınıflarına girdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber