Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 29 Mart 2019 - 14:38 Yorum: 0

İlkokul öğrencilerinden örnek proje

Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki ilkokul öğrencileri, geleneksel hale getirdikleri Kardeş Okul Projesi kapsamında kırsal Yeniceli Mahallesinde bulunan çocuklar...

İlkokul öğrencilerinden örnek proje

Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki ilkokul öğrencileri, geleneksel hale getirdikleri Kardeş Okul Projesi kapsamında kırsal Yeniceli Mahallesinde bulunan çocuklar ile bir araya geldi.

İslahiye'de Cumhuriyet İlkokulu'nda geleneksel hale dönüşen Kardeş Okul Projesi kapsamında Yeniceli Köyünde bulunan çocuklarla buluştu. Proje kapsamında Cumhuriyet İlkokulu idarecileri, öğretmen öğrenci ve velilerden oluşan komisyon öğrenciler, gittikleri Yeniceli İlkokulu'ndaki öğrencilere çeşitli hediyeler götürdü. Mahallelinin ağırladığı ziyarette çocuklar birbirleri ile tanışarak, oyunlar oynadı. Ziyarette yer alan Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Abdulkadir Gülşen, okuldaki öğrencileri Cumhuriyet İlkokuluna davet etti. Yeniceli İlk ve Ortaokulu Müdürü Şehmus Doğan ise, davetten öğrencilerin çok mutlu olduğunu belirterek, en yakın zamanda ziyarete geleceklerinin sözünü verdi.

İlkokul öğrencilerinden örnek proje

İlkokul öğrencilerinden örnek proje

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber