Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Haziran 2016 - 17:03 Yorum: 0

İlkokulların Fiziki Yeterliliği Masaya Yatırıldı

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan, ilçedeki 23 ilkokul müdürü ve okul aile birliği başkanlarıyla ilkokulların fiziki yeterliliğiyle...

İlkokulların Fiziki Yeterliliği Masaya Yatırıldı

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan, ilçedeki 23 ilkokul müdürü ve okul aile birliği başkanlarıyla ilkokulların fiziki yeterliliğiyle ilgili toplantı yaptı.

Kaymakam Dr. Özarslan başkanlığında yapılan toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Çelebiyılmaz, şube müdürleri, ilkokul müdürleri ve okul aile birliği başkanları katıldı. Toplantıda konuşan Özarslan, "Eğitim öğretim sona ermekle beraber 2016-2017 eğitim öğretim yılına hiç durmaksızın hazırlıklarımızı yapmalıyız. Yoğun kullanımından dolayı, fiziki mekanlarımız yorulmuştur. Bu nedenle özellikle Temmuz ve Ağustos aylarında müdürlerimiz ve okul aile birliği başkanlarımız, özellikle anaokullarını bitirip ilkokullarımızın 1. sınıfına gelen çocuklarımıza uygun fiziki ortamları hazırlamalıdırlar. Çocuklarımızın yeni okullarına uyumunu temin etmek amaçlı ve onların beklentilerine uygun derslikleri hazırlayacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber